Barnas Dag opptoget 2017

For et fantastisk opptog vi hadde i år, med utrolig mange flotte og kreative innslag. En stor takk til alle som deltok og gjorde barnas dag opptoget til et flott skue og en fin opplevelse for alle oss som så på!

Juryen etter opptoget hadde en vanskelig jobb i år, med å plukke ut årets vinnere og etter lang diskusjon kom de frem til følgene:

 

Sjarmørprisen i år går til et musikalsk samarbeide som gav oss humør, gode rytmer og fantastiske kostymer.

 

Vinneren her er Porsgrunn pike og guttekorps og Borge skolekorps.

 

 

3.  På tredjeplass har vi et innslag som valgte å hedre et av de viktigste stedene i Porsgrunn. En kulturarena som byr på spennende opplevelser og en tumleplass for oppdagelser. Dette var et innslag som gav oss et kjærlig møte med barnebøker så vel som landets kanskje viktigste bok, Norges lover.

 

Innslaget stråler av kvalitet og allsidighet. Vi falt umiddelbart for Frednes barnehage og «Biblioteket i Porsgrunn er vår favoritt».

 

2. Barndommen skal være et eventyr, og vår 2. plass gav oss et gjennomført og humørfylt møte med en norsk klassiker.  Ikke var bare var kostymene flotte og kreative - innslaget startet også med en fane som bokstavelig talt, rammet deltagerne inn på en svært sjarmerende måte. Lyngveien barnehage og «Bakermester Harepus på tur i byen» gav oss alle en stor opplevelse.

 

1. Årets vinner bød på et spektakulært opptog. Det var stor variasjon i figurene. Vi ble fortryllet av de mest fargerike troll man kan tenke seg. Vinneren var hårete, herlig og flott. Vår største heder går til Tippen barnehage  og «Tippen Trolls».

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies