Barnas Dag opptoget 2018

Barnas Dag i Porsgrunn er i 2018 Lørdag 26. Mai. Barnas Dag opptoget er et av høydepunktene og vil som tidligere starte kl 14.00 fra Vestre kirke.
I år som tidligere ønsker vi forslag på tema for opptoget og oppfordrer alle til å komme med forslag.

I forbindelse med at Porsgrunn kommune er godkjent som trafikk sikker kommune vil Barnas dag ha fokus på sikkerhet i ordets videste forstand. 

Vi har derfor gleden av å invitere i samarbeid med Trygg Trafikk, Bypakke Grenland og Farte til en konkurranse:   

"Bestem årets tema for opptoget til Barnas Dag i Porsgrunn" 

Vi inviterer nå barnehagene i Grenland til en konkurranse om å finne årets «motto».

Motto må gjenspeile tema sikkerhet/trafikksikkerhet og miljø. For eksempel hvordan være trygge, til fots, i buss eller på sykkel i Grenland, og vi ønsker et «motto» som gir inspirasjon og rom til å lage fine utkledninger og kostymer til årets kostyme tog.

 

Busselskapet Farte, bidrar med en fantastisk premie. En elektrisk laste / barnehagesykkel med plass til 6 barn. Sykkelen har en verdi på 50.000 kr.

 

En jury vil kåre en vinner blant forslag som kommer inn. Barnehagen som vinner sykkelen skal kjøre med denne først i opptoget og alle fra denne barnehagen får gå først av barnehagene i opptoget.

 

Vi ønsker også at barnehagebarna i Grenland sender inn tegninger med samme tema (sikkerhet).

De beste tegningene vil bli benyttet i forbindelse med lanseringen av årets Barnas Dag, og også her vil det bli premier til dem som plukkes ut. Tegningene MÅ MERKES med barnets navn, og hvilken barnehage barnet tilhører.

 

Forslag på «moto» for årets Barnas Dag, og tegninger med tema som nevnt, må sende til Barnas dag Porsgrunn, postboks 60, 3960 Stathelle eller på mail til post@bdip.no snarest, og senest innen fredag 9. mars. Juryen vil deretter offentligjøre motto og navn på vinnerne.

 

Under årets arrangement vil de fleste etater og organisasjoner som jobber for trygget og sikkerhet delta. Blant andre Trygg Trafikk- Redningsselskapet –NAF- Bypakke Grenland , Statens Vegvesen – Porsgrunn brannvesen – politiet i Grenland og Utrykningspolitiet, Røde Kors med flere.

 Send inn forslag på tema og kanskje er det deres barnehage som vinner sykkelen! 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies